Hoe voorkom ik dat Privacy Reviver bij elke opstart wordt uitgevoerd?How do I prevent Privacy Reviver from running at every startup?

Hier is wat u moet doen om te voorkomen dat Privacy Reviver bij elke opstart loopt:

• Start Privacy Reviver.
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Start op het systeem starten is uitgeschakeld.
  • Klik op de Apply knop om de instellingen op te slaan.

Hiermee wordt het programma uitgeschakeld elke keer dat Windows wordt gestart.

U kunt het programma altijd handmatig starten door te dubbelklikken op het bureaublad of het programma te openen in het programma-menu.