Hoe past ik de scaninstellingen aan in Privacy Reviver?How do I customize the scan settings in Privacy Reviver?

Privacy Reviver biedt verschillende opties om uw scaninstellingen aan te passen. Standaard zijn alle categorieën geselecteerd om te scannen, maar u kunt een optie in- of uitschakelen door het vinkje ervoor in of uit te schakelen. Scangebieden aanpassen:

• Start Privacy Revive r
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Scangebieden
  • Schakel de verschillende gebieden in of uit die u wilt in- of uitschakelen
  • Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan

De verschillende categorieën van de scan worden hieronder uitgelegd:

• Gebruiker en wachtwoord: het zoekt naar gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn ingelogd in uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari). U kunt ze onmiddellijk verwijderen en ervoor zorgen dat ze na elke sessie niet op uw computer blijven staan.
  • Profiel: beschermt tegen identiteitsdiefstal door te onthullen waar uw telefoonnummer, e-mailadres, fysieke adres en creditcardgegevens op uw computer zijn opgeslagen.
  • Browsergeschiedenis: schakel deze optie in om selectief websites te verwijderen of te vervangen die u hebt bezocht en die in uw browsergeschiedenis blijven staan.
  • IM-geschiedenis: deze optie scant al uw chatlogboeken die moeten worden opgeschoond om deze vrij te houden van privacyrisico’s
  • Cookies: zal uw computer doorzoeken op ongewenste cookies die erop worden gevonden. Dit helpt u te beschermen tegen agressieve adverteerders en kwaadwillende hackers.