Hoe activeer ik automatische updates in Privacy Reviver?How do I enable automatic updates in Privacy Reviver?

U kunt de onderstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat het programma de laatste updates ontvangt:

• Start Privacy Reviver.
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Automatisch controleren automatisch wordt ingeschakeld.
  • Klik op de Apply knop om de instellingen op te slaan.

Privacy Reviver controleert en installeert automatisch de laatste updates automatisch!