Hoe maak ik een schema aan om Privacy Reviver te laten draaien?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Met Privacy Reviver kunt u een gemakkelijk schema maken voor het programma om uw computer te scannen en privacyrisico’s zonder enige moeite te verwijderen. Gewoon instellen en vergeten. Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een planning te maken, klikt u op de knop Toevoegen . U kunt het plannen om één keer, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag uit te voeren.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, volgens het schematype.
  • Voer de gewenste taaknaam in en vink het vakje onder de optie Opruimen aan om de gebieden te selecteren die u wilt scannen.
  • Klik op de knop Toepassen .

De bovenstaande stappen zullen een schema creëren voor het programma dat zichzelf automatisch opstart en beginnen met het scannen van uw pc op privacyrisico’s op de opgegeven tijd / datum / dag. De schema-opties worden hieronder uitgelegd:

• Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke gegevens en een tijdstip waarop u wilt dat Privacy Reviver automatisch wordt uitgevoerd. Dit schema wordt maar één keer uitgevoerd.
  • Dagelijks – Voor dagelijkse planning moet u de tijd specificeren waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.
  • Wekelijks: u kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.
  • Maandelijks: u kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.