Hoe voorkom ik dat Privacy Reviver bij elke opstart wordt uitgevoerd?How do I prevent Privacy Reviver from running at every startup?

Dit is wat u moet doen om te voorkomen dat Privacy Reviver bij elke start wordt uitgevoerd:

• Start Privacy Reviver .
  • Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Algemeen .
  • Zorg ervoor dat de optie Uitvoeren bij systeem opstarten is uitgeschakeld.
  • Klik op de knop Toepassen om de instellingen op te slaan.

Hiermee wordt voorkomen dat het programma wordt uitgevoerd telkens wanneer Windows wordt gestart. U kunt het programma altijd handmatig starten door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad of door het vanuit het programmamenu te openen.