Miten estän Privacy reviver rasittaminen jokaisen käynnistyksen?How do I prevent Privacy Reviver from running at every startup?

Tässä on tehtävä, jotta estät Privacy Reviverin käytön kaikissa käynnistyksissä:

• Käynnistä Privacy Reviver .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyksen yhteydessä -vaihtoehto on pois päältä.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Tämä poistaa ohjelman käytöstä aina, kun Windows käynnistyy. Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai käyttämällä sitä ohjelmavalikosta.