Hoe gebruik ik Snelle Opschoning om onnodige bestanden in MacReviver op te ruimen?How do I use Quick Cleanup to clean unnecessary files in MacReviver?

Quick Cleanup is een set van vier tools waarmee je gemakkelijk verloren schijfruimte op je Mac kunt terugwinnen. Quick Cleanup bevat de volgende vier opschoningsmethoden:

• Verificatie van binaire bestanden. Dit verwijdert onnodige delen van applicaties.
  • Taalopruiming. Hiermee verwijder je talen die je niet wilt of nodig hebt van je Mac.
  • Cache opruimen. Dit verwijdert onnodige cachebestanden van het systeem en de gebruiker.
  • Logt opruimen. Hiermee worden systeem- en gebruikerslogbestanden verwijderd.

Om Quick Cleanup te gebruiken:

• Start MacReviver.
    • Klik op Snel opschonen .
    • Klik op Scan starten .

mr_quick_cleanup MacReviver scant nu de verschillende delen van je Mac:

mr_quick_cleanup2

• U zou dan de scanresultaten van Opruimen voor uw Mac moeten zien. Let op de Total Junk Size die u gaat herstellen.
    • Klik op Selectie verwijderen om de geselecteerde gedeelten van uw Mac schoon te maken.

mr_quick_Cleanup3

Je hebt met succes de rommelbestanden van je Mac verwijderd!