Miten käytän Nopea uudelleenjärjestäminen puhdistaa tarpeettomat tiedostot MacReviver?How do I use Quick Cleanup to clean unnecessary files in MacReviver?

Quick Cleanup on neljän työkalun joukko, jolla voit helposti menettää Macintosh-aseman tilaa. Quick Cleanup sisältää seuraavat neljä puhdistusmenetelmää:

• Binaries Cleanup. Tämä poistaa tarpeettomat sovellusosat.
  • Kielen puhdistus. Tämä poistaa kielet, joita et halua ja tarvitsette Mac-tietokoneeltasi.
  • Välimuistin puhdistaminen. Tämä poistaa tarpeettomat järjestelmät ja käyttäjän välimuistitiedostot.
  • Lokit puhdistavat. Tämä erottuu järjestelmän ja käyttäjän lokitiedostoista.

Quick Cleanup -ohjelman käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
    • Valitse Quick Cleanup .
    • Napsauta Käynnistä skannaus .

mr_quick_cleanup MacReviver etsii nyt Macin eri alueita:

mr_quick_cleanup2

• Sinun pitäisi sitten nähdä Cleanup scan -tulokset Mac-tietokoneellesi. Huomaa Total Junk Size, jonka talteenotat.
    • Napsauta Poista valittua puhdistaaksesi Macin valitut alueet.

mr_quick_Cleanup3

Olet onnistuneesti puhdistanut roskat tiedostot Mac-tietokoneesta!