Miten voin poistaa MacReviver?How do I uninstall MacReviver?

MacReviverin asennuksen poistaminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia ohjeita:

• Käynnistä MacReviver Mac-tietokoneessa
  • Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Ohje- valikkoa ja valitse Poista asennus .

2015-01-16_1017

• Napsauta kehotettavaan ikkunaan napsauttamalla Poista asennus -painiketta loppuun asennuksen poistamisprosessi.
  • 2015-01-16_1018

• Tämä poistaa MacReviverin ja muut asennetut ominaisuudet Macilta!