403 User Rate Limit Exceeded
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe verwijder ik MacReviver?How do I uninstall MacReviver?

Het verwijderen van MacReviver is snel en eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is deze eenvoudige stappen volgen:

• Start MacReviver op uw Mac
  • Klik op het Help- menu in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteer vervolgens de optie Verwijderen .

2015-01-16_1017

• Klik in het promptvenster dat verschijnt op de knop Verwijderen om het verwijderingsproces te voltooien.
  • 2015-01-16_1018

• Hiermee worden MacReviver en andere geïnstalleerde functies van uw Mac verwijderd!