Waarom zou ik MacReviver gebruiken?Why should I use MacReviver?

MacReviver biedt tal van ruimtebesparing, organiseren en beveiligingsfuncties die onmisbaar zijn voor de moderne Mac-gebruiker zijn.

MacReviver Als u op zoek bent naar sporen van dubbele bestanden, krijgt meer uit het leven van uw batterij, ongewenste bestanden verwijderen, de bescherming van uw Mac in geval van diefstal, en meer doen om uw Mac soepel en betrouwbaar, moet u voor uw Mac.

Zie het als een makkelijk te gebruiken, de verzameling van tools die ontworpen zijn voor het optimaliseren en onderhouden van uw Mac in een paar eenvoudige klikken.