Waarom zou ik MacReviver gebruiken?Why should I use MacReviver?

MacReviver biedt tal van ruimtebesparende, organisatie- en beveiligingsfuncties die onmisbaar zijn voor de moderne Mac-gebruiker.

Als u dubbele bestanden wilt opsporen, meer uit uw batterij wilt halen, ongewenste bestanden wilt verwijderen, uw Mac wilt beschermen in geval van diefstal en meer wilt doen om uw Mac soepel en betrouwbaar te laten werken, hebt u MacReviver voor uw Mac nodig.

Zie het als een gebruiksvriendelijke verzameling tools die is ontworpen om uw Mac met een paar eenvoudige klikken te optimaliseren en te onderhouden.