Hoe activeer ik of registreer ik mijn exemplaar van MacReviver?How do I activate or register my copy of MacReviver?

MacReviver heeft nog veel meer functies in de volledige versie. Om uw gekochte exemplaar van MacReviver te registreren:

• Start MacReviver
    • Klik op de knop Registreren in de rechterbenedenhoek van het startscherm van MacReviver.

MR_EN_Step1

• Klik in het venster dat verschijnt op de koppeling Nu registreren .

MR_EN_Step2

• Vervolgens wordt u gevraagd om uw licentiecode in de daarvoor bestemde ruimte in te voeren.
  • Selecteer uw licentiecode in de aankoopbevestiging, kopieer deze (druk op Command + C) en plak deze (druk Command + V) in de daarvoor bestemde ruimte in het registratievenster van MacReviver. U kunt ook op de link Licentiecode plakken klikken om direct uw licentiegegevens te plakken.
  • Klik op Registreren om het registratieproces te voltooien.

MR_EN_Step3

Je hebt met succes MacReviver geregistreerd en alle functies ontgrendeld. Je kunt nu je Mac opruimen, optimaliseren en onderhouden!