Will PC Reviver varmuuskopion tietokoneesta ennen korjaukset?Will PC Reviver backup my computer before performing repairs?

PC Reviver on suunniteltu turvallisesti korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen. Varotoimenpiteenä, ohjelma luo automaattisesti varmuuskopion rekisterin ja ajurit ennen kuin suoritat mitään korjauksia tai päivityksiä. PC Reviver luo myös järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi aina korjausten tai rekisterin pettää. Jotta palautuspisteitä voidaan luoda, järjestelmän suojaus on käytössä Windows-asemassa.

On kuitenkin tärkeää, muistaa, että sinun pitäisi säännöllisesti varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot järjestelmään, joka ei voi palauttaa kanssa puhtaan asennuksen käyttöjärjestelmän. Pohjimmiltaan tämä on mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien asiakirjat, valokuvat, musiikki jne.

Tässä on yksi monista artikkeleita blogiimme, jossa puhutaan Backup Options.