Miten voin kumota tai palauttaa korjaukset suoritetaan PC Reviver?How do I undo or restore the repairs carried out by PC Reviver?

Oletko törmännyt ongelmaan viimeisten korjausten jälkeen? Ei pitkään! PC Reviver tarjoaa helppokäyttöisiä vaihtoehtoja viimeisten korjausten palauttamiseksi ja muutosten peruuttamiseksi. Rekisterin korjausten palauttaminen: – Napsauta Palauta laatta aloitusnäytössä ja valitse sitten Poista asennuksen poistaminen -vaihtoehto, jos haluat valita ja palauttaa viimeisimmän rekisterin varmuuskopion. Ohjainpäivitysten palauttaminen: – Napsauta Palauta laatta aloitusnäytössä ja napsauta sitten Ohjainpäivitystoiminnon avulla voit valita ja palauttaa tuoreen ohjainpäivityksen. Tietokoneen palauttaminen aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan: – Windowsin järjestelmän palauttaminen -toiminnon avulla voit palauttaa tietokoneen aikaisempaan päivämäärään ja aikaan ja kumota viimeisimmät muutokset. Vihje: Järjestelmän palauttamisen käyttäminen