Miten voin kumota tai palauttaa korjaukset suoritetaan PC Reviver?How do I undo or restore the repairs carried out by PC Reviver?

Onko sinulla ongelmia viimeaikaisten korjausten jälkeen? Ei pitkään! PC Reviver tarjoaa helppokäyttöisiä vaihtoehtoja viimeaikaisten korjausten palauttamiseksi ja muutosten kumoamiseksi. Rekisterin korjausten palauttaminen: – Napsauta aloitusnäytön Palauta- linkkiä ja valitse Registry Cleaner’s Backups -valinnasta viimeisimmän rekisterin varmuuskopion varmuuskopio ja palauta se. Näin palautat ohjaimen päivitykset: – Napsauta aloitusnäytössä Palauta- linkkiä ja valitse napsauta ohjaimen päivityksen varmuuskopiointi -vaihtoehtoa ja valitse ja palauta viimeisin ajuripäivitys . Tietokoneen palauttaminen aikaisempaan päivämäärään ja kellonaikaan: – Järjestelmän palauttaminen -toiminnolla on tarkoitus palauttaa tietokone aiemmasta päivämäärästä ja kellonajasta sekä peruuttaa viimeisimmät muutokset. Vihje: Järjestelmän palauttamisen käyttäminen