Miten puhdas turhat tiedostot kiintolevyllä ja vapauttaa tilaa?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

PC Reviver on kehitetty sisällyttämään työkalut, jotka auttavat sinua suorittamaan välttämättömät tehtävät optimaalisen suorituskyvyn palauttamiseksi tietokoneellesi. Tämä sisältää Levynpuhdistajan tuotteen Korjaus- osassa.

PC Reviver tarkistaa tietokoneesi perusteellisesti roskapostitiedostojen tunnistamiseksi ja poistamiseksi turvallisesti säilyttäen yksityisyytesi ja vapauttamalla arvokasta levytilaa.