Miten puhdas turhat tiedostot kiintolevyllä ja vapauttaa tilaa?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

PC Reviver on kehitetty sisällyttämään työkalut, joiden avulla voit suorittaa tärkeimmät tehtävät palauttaaksesi optimaalisen suorituskyvyn tietokoneellesi. Tämä sisältää levyn puhdistusaineen tuotteen korjausosassa . PC Reviver tutkii tietokoneesi perusteellisesti ja tunnistaa roskapostitiedostot ja poistaa ne turvallisesti, ylläpitää yksityisyyttäsi ja vapauttaa arvokasta levytilaa.