Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

PC Reviver sisältää kaikki olennaiset työkalut, joiden avulla voit parantaa tietokoneen vakautta ja parannusta.

• Jotta voisit aloittaa korjausprosessin, sinun täytyy ensin analysoida järjestelmäsi.
  • Napsauta korjauslaatikkoa (tai välilehteä) PC Reviverin aloitusnäytössä ja napsauta sitten Skannaa- painiketta aloittaaksesi tietokoneen eri alueiden skannaamisen.

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella havaittujen ongelmien yksityiskohtia, jotka on korjattava. Kun olet tarkistanut skannauksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut katsomaan sitä, voit siirtyä eteenpäin ja korjata kaikki tietokoneessa olevat ongelmat napsauttamalla Korjaus- painiketta.

Se siitä. Olet kunnostanut tietokoneesi onnistuneesti!