Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

PC Reviver sisältää kaikki välttämättömät työkalut PC: n vakauden ja parannuksen parantamiseksi.

• Jotta voit aloittaa korjausprosessin, sinun on ensin analysoitava järjestelmäsi.
  • Kosketa korjauslaatikko (tai välilehti) PC ​​Reviverin aloitusnäytössä ja varmista, että kaikki skannerit tarkistetaan, jotta ne analysoisivat tietokoneesi ongelmista. Napsauta sitten Scan (Skannaus) -painiketta, jos haluat aloittaa tietokoneen eri alueiden skannaamisen.

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella löydettyjen ongelmien tietoja, jotka on korjattava. Kun olet tarkistanut skannauksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut katsomasta sitä, voit korjata tietokoneesi kaikki ongelmat napsauttamalla Korjaa- painiketta.

Se siitä. Olet onnistuneesti korjannut tietokoneesi!