Miten voin aktivoida tai rekisteröidy PC Reviver tietokoneella?How do I activate or register PC Reviver on my computer?

PC Reviverin aktivointi on nopeaa ja helppoa! Tarvitset vain voimassa olevan lisenssikoodin ohjelman aktivoimiseksi (rekisteröimiseksi).

Aloita katsomalla tämä nopea PC Reviver -aktivointi- ja käyttövideo alla:

(TAI)

Aktivoi ohjelma noudattamalla tätä helppoa vaiheittaista opasta:

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssiavain tai koodi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi kohdistimella (napsauttamalla ja vetämällä sitä) ja napsauttamalla sitten hiiren kakkospainikkeella valittua koodia ja valitsemalla Kopioi. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä yhdessä.
  • Avaa seuraavaksi PC Reviver ja napsauta vihreää Rekisteröi- painiketta näytön oikeassa alakulmassa.

• Napsauta seuraavaksi avautuvassa ikkunassa ”Liitä lisenssiavain” -linkkiä liittääksesi lisenssiavain (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Liitä) ja napsauta sitten Aktivoi nyt suorittaaksesi loppuun aktivoinnin.

Onnittelut! Olet aktivoinut PC Reviverin onnistuneesti ja avannut kaikki sen premium-ominaisuudet. Voit nyt korjata, optimoida ja ylläpitää tietokonetta muutamassa minuutissa.