Miten voin aktivoida tai rekisteröidy PC Reviver tietokoneella?How do I activate or register PC Reviver on my computer?

PC Reviverin aktivointi on nopeaa ja helppoa! Tarvitset vain kelvollisen lisenssikoodin ohjelman aktivoimiseksi (rekisteröimiseksi).

• Ensimmäinen vaihe on kopioida lisenssiavain tai koodi. Paras tapa tehdä tämä on valita lisenssikoodi kohdistimella (klikkaamalla ja vetämällä sitä) ja napsauta hiiren kakkospainikkeella valitun koodin kohdalla ja valitse Kopioi. Voit myös kopioida koodin painamalla CTRL- ja C-näppäimiä yhdessä.
  • Seuraavaksi avaa PC Reviver ja napsauta vihreää kirjaa nyt -painiketta näytön oikeassa alakulmassa.

• Napsauta seuraavassa näkyvässä ikkunassa ”Liitä lisenssiavain” -linkkiä liittääksesi lisenssiavain (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Liitä) ja napsauta sitten Aktivoi nyt, kun haluat suorittaa aktivointiprosessin.

Onnittelut! Olet ottanut PC Reviverin käyttöön ja avannut kaikki sen premium-ominaisuudet. Nyt voit korjata, optimoida ja ylläpitää tietokonettasi muutamassa minuutissa.