Miten voin ladata ja asentaa PC Reviver?How do I download and install PC Reviver?

PC Reviver on helppo ladata ja asentaa.

• Klikkaa tästä aloittaaksesi PC Reviverin lataamisen. Tämä herättää selaimesi kehotteen, jossa kysytään, haluatko ladata tämän tiedoston. Vahvista, että haluat jatkaa, ja kun lataus on valmis, avaa ladattu tiedosto (PCReviverSetup.exe) . Sitten sinun pitäisi saada Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, hyväksy se.
  • PC Reviver -asennusohjelman pitäisi olla käynnissä. Suorita PC Reviverin asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää PC Reviveriä tietokoneellasi.