Miksi PC Reviver ole täydellinen skannaus tai korjata havaitut ongelmat?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Jos PC Reviver ei suorita tietokoneen tai tietyn alueen tarkistusta loppuun, varmista, että skannattava alue on valittu ja sisällytetty analyysiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla Korjaus- ruutua aloitusnäytössä. Napsauta vain Poista asetukset -kohdan vieressä olevaa Asetukset- painiketta . Voit valita ja poistaa kunkin osan napsauttamalla vastaavaa ruutua.

Tunnistettujen virheiden korjaamiseksi sinun on rekisteröitävä ja aktivoitava PC Reviver. Voit rekisteröidä PC Reviver -sovelluksen napsauttamalla Koti- osan oikeassa alakulmassa olevaa Rekisteröi nyt -painiketta tai sinua pyydetään rekisteröitymään, kun yrität korjata kaikki löydetyt ongelmat.