Miksi PC Reviver ole täydellinen skannaus tai korjata havaitut ongelmat?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Jos PC Reviver ei suorita tietokoneen tai tietyn alueen tarkistusta, varmista, että haluamasi skannausalue on valittu ja sisällytetty analyysiin. Voit tehdä tämän napsauttamalla Korjauslaatta aloitusruudulta. Jos kyseisellä alueella on otsikon lähellä olevassa ruutuun ”valintamerkki”, se sisältyy analyysiin. Voit valita ja poistaa kunkin osion valinnan napsauttamalla vastaavaa laatikkoa. Voit korjata tunnistetut virheet rekisteröimällä ja aktivoimalla PC Reviver. Voit rekisteröidä PC Reviver -ohjelman joko napsauttamalla Register Now -painiketta Home- osiota oikeassa alakulmassa tai sinua pyydetään rekisteröitymään, kun yrität korjata kaikki havaitut ongelmat.