Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

PC Reviver auttaa sinua tunnistamaan, ratkaisemaan ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti säästämällä paljon aikaa ja surua! Jos olet äskettäin havainnut tietokoneen sinisen näytön virheen, käynnistä PC Reviver napsauttamalla alustalla Maintain laatta ja napsauttamalla Crash Helper -laatta. Kirjoita näyttöön tulevassa näytössä virhekoodi (Esimerkki: 0x000000F4), jonka sinä näet sinisellä näytöllä ja napsauta Ask Now ( Kysy Now) -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppia korjaamaan se.