Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

PC Reviver auttaa sinua tunnistamaan, vianmäärittämään ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheitä nopeasti ja kivuttomasti säästämällä paljon aikaa ja surua! Jos olet viime aikoina havainnut tietokoneessa sinisen näytön virheen, käynnistä PC Reviver, napsauta aloitusnäytössä Säilytä laatta ja napsauta sitten Crash Helper -laatikkoa. Kirjoita näyttöön tulevassa näytössä virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen näytön viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppia korjaamaan sen.