Miten luoda järjestelmän palautuspiste ennen korjausten yhteydessä?How do I create a system restore point before repairs are carried out?

PC Reviver luo kätevästi järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi ennen korjausten, optimoinnin tai muutosten tekemistä. Järjestelmän palautuspisteen avulla voit kumota viimeisimmät muutokset ja palauttaa tietokoneen edelliseen päivämäärään ja aikaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun viimeisimmillä muutoksilla tai korjauksilla on ei-toivottu vaikutus tietokoneeseen ja haluat peruuttaa kaikki muutokset. Luo järjestelmän palautuspiste ennen optimointia -vaihtoehto on käytettävissä PC Reviverin Asetukset- alueella ja se on oletusarvoisesti käytössä. Voit kytkeä sen päälle tai pois napsauttamalla kytkintä.