Miten säilyttää minun tietokoneessa PC Reviver?How do I maintain my PC using PC Reviver?

PC Reviver sisältää useita hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit ylläpitää tietokoneen suorituskykyä ja luotettavuutta. Kun käynnistät PC Reviverin, napsauta ylläpito- välilehteä, kun haluat käyttää näitä työkaluja. Saat lisätietoja näistä huoltotyökaluista lukemalla alla olevat linkit: