403 User Rate Limit Exceeded
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten estän PC Reviver käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent PC Reviver from running every time I start my computer?

Napsauta Cog- kuvaketta PC Reviver -sovelluksen yläosassa, tämä avaa Asetukset.

Napsauta ja poista Suorita käynnistyksen yhteydessä -vaihtoehto Käynnistys ja aikataulu -osiossa ja napsauta sitten Tallenna .