Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten estän PC Reviver käynnissä aina kun käynnistän tietokoneeni?How do I prevent PC Reviver from running every time I start my computer?

Napsauta PC Reviver -sovelluksen yläosassa olevaa Cog- kuvaketta, joka avaa Asetukset. Napsauta Käynnistys- ja aikataulu- osan Suorita käynnistys -vaihtoehtoa ja valitse sitten Tallenna .

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta