Miten voin hallita ja parantaa käynnistyksen kertaa minun PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneen käynnistysnopeutta tai käynnistysaikaa, PC Reviver antaa sinulle täyden ohjauksen sammuttaa tai ottaa käyttöön minkä tahansa ohjelman tai palvelun Startup Manager -toiminnon avulla. Aloita napsauttamalla aloitusnäytössä Säilytä laatta ja napsauta sitten Käynnistyshallinnan laatta Kun olet Startup Manager -ikkunassa, voit tarkastella käynnissä olevien tietokoneiden käynnissä olevien ohjelmien ja palveluiden luetteloa ja poistaa tarpeettomat ohjelmat ja palvelut napsauttamalla kunkin ohjelman tai palvelun vieressä olevaa vihreää kytkintä. Jos et ole varma ohjelmasta tai palvelusta, ota yhteyttä tukitiimiin ja he mielellään ohjaavat sinua. Ota yhteyttä ystävälliseen tukeen napsauttamalla tätä .