Miten säilyttää minun tietokoneessa PC Reviver?How do I maintain my PC using PC Reviver?

PC reviver sisältää useita hyödyllisiä työkaluja auttaa säilyttämään suorituskykyä ja luotettavuutta tietokoneen.

Kun käynnistää PC reviver, klikkaa Säilytetään tabulaattoripainiketta näitä työkaluja.

pcr_maintain Voit Lisätietoja näistä ylläpitotyökaluja lukemalla alla olevista linkeistä: