Miten luon Aikataulu ajamaan PC Reviver?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Niille, jotka haluavat ajoittaa tehtävänsä ja ylläpitää automaattisesti tietokonettaan, PC Reviver tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa tarkistus- ja korjaustehtävät suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain.

Voit ajoittaa ohjelman ja tutustua käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin napsauttamalla PC Reviver -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Setup Schedule -linkkiä Asetukset-kohdassa.

Voit nyt määrittää sopivan aikataulun aikatauluikkunassa ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.