Miten luon Aikataulu ajamaan PC Reviver?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Niille, jotka aikovat aikataulun tehtävät ja ylläpitävät automaattisesti tietokoneensa, PC Reviver tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa Skannaus- ja korjaustoimenpiteet suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain. Voit ajoittaa ohjelman ja tarkastella käytettävissä olevien vaihtoehtojen luetteloa napsauttamalla PC Reviver -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Asetukset- linkkiä Asetukset-kohdassa. Voit nyt asettaa kätevän aikataulun aikatauluikkunaan ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.