Miten luon Aikataulu ajamaan PC Reviver?How do I create a Schedule to run PC Reviver?

Niille, jotka haluavat aikatauluttaa tehtäviään ja ylläpitää automaattisesti tietokonettaan, PC Reviver tarjoaa mahdollisuuden ajoittaa skannaus- ja korjaustoiminnot suoritettavaksi kerran tai päivittäin tai viikoittain. Voit ohjelmoida ohjelman ja tutkia käytettävissä olevien vaihtoehtojen luetteloa napsauttamalla PC Reviver -ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Cog- kuvaketta ja napsauttamalla Asetukset- kohdassa olevaa Asetusaikataulu-linkkiä. Nyt voit määrittää kätevän aikataulun aikatauluikkunan tyypissä ja tallentaa muutokset napsauttamalla Tallenna- painiketta.