Miten voin oppia lisää käynnissä olevista prosesseista tietokoneeseen?How can I learn more about the Processes running on my PC?

PC Reviver auttaa sinua ymmärtämään paremmin tietokoneen eri prosessit. Voit käyttää Prosessikirjastoa ja aloittaa oppimisen eri prosesseista napsauttamalla alustalla Ruudukko-painiketta ja napsauttamalla Prosessikirjasto- laatta. Kun prosessikirjasto-ikkuna on ladattu, voit joko hakea tietyn prosessin tai napsauttaa prosessitiedoston nimen ensimmäistä kirjainta, jos et ole varma. Kun olet valinnut prosessin, voit lukea kaiken mitä tiedät prosessista, josta olet kiinnostunut ja tutustu tietokoneellasi suoritettaviin prosesseihin.