Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

PC Reviver auttaa sinua ymmärtämään tietokoneen sisäpuolella näyttämällä olennaiset tiedot Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja kaikista tietokoneesi laitteista ja asennetuista komponenteista. Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa Järjestelmätiedot napsauttamalla Alkunäytön Säilytä laatta -kuvaketta ja napsauttamalla sitten Järjestelmätiedot- laatikkoa. Nyt voit aloittaa järjestelmän tietojen katselun napsauttamalla järjestelmän omia alueita. Näet myös painikkeen Tallenna Tallenna Ilmoita tiedot tekstitiedostona tai Tulosta Ilmoita järjestelmän tiedoista offline-viitteenä.