Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Onko Blu-Ray Dead? Lähemmin Blu-RayIs Blu-Ray Dead? A Closer Look at Blu-Ray

Onko Blu-Ray kuollut kuin median valinta?

Blu-Ray is Dead
Kuvitus: Gordon McAlpin

Blu-Ray on videolevyllä tulevaisuudessa, tarkoitus korvata DVD kaikkialla. Valitettavasti Blu-Ray koskaan todella ollut mahdollisuus, ja tässä ovat kymmenen syistä, miksi se on aika kirjoittaa Blu-Ray kuolemantuomionsa.

Otamme lähemmin Blu-Rays:

1. silti ole standardin uusien pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden

Katso ympärillesi: Monet uuden työpöydän ja kannettava tietokone tietokoneita Dell, HP, Toshiba ja niin edelleen ei ole Blu-Ray. Nämä asemat lisätään noin $ 100 kustannukset koneen vähän hyötyä: ruudun koon kannettavan ja sisäänrakennetut kaiuttimet ovat läheskään mitä se tekee hyödyntää Blu-Ray: n extra päätöslauselman ja Dolby 5.1 ääntä.

2. digitaalisten oikeuksien hallinta levyllä puolella on vakava ja hankala

Blu-ray kopiosuojaus standardit kehittyvät jatkuvasti, joten se erittäin vaikea muuntaa Blu-ray toiseen mediamuodon pelaamiseen tabletin tai Esimerkiksi puhelimeen. Vaikka omistat levyn, he eivät halua sinun näin. Jotkin Blu-Ray vähittäiskaupan paketit tulevat vapaa digitaalinen download, mutta lataus on joko rajoitettu iTunes tai haudataan jopa enemmän digitaalisten oikeuksien hallinta.

3. Digitaalinen oikeuksien hallinta mediasoittimen puolella on vielä pahempi

Kuka haluaa saada uuden tietokoneen , jossa on kiiltävä uusi Blu-ray-asema, eikä ole sitä pelata Blu-Ray-levyjä ollenkaan? Koska Blu-Rayn esoteerinen lisensointi, sinun täytyy käyttää mitä tahansa mediasoitin mukana järjestelmässä, ja jos alustaa kiintolevyn tai kokea kaatuu, et voi toistaa levyjä enää. Jopa suosittu leikki-mitään mediasoitin VLC on paljon ongelmia Blu-Ray-levyjä.

4. Kuka haluaa päivittää firmware pala laitteisto? En minä

Mielestäni on naurettavaa, että itsenäinen Blu-Ray-soittimet, sellainen olohuoneessa kytketty televisioon, ei toista uudempia levyjä paljon aikaa. Sinun täytyy olla taju tarpeeksi ajaa Ethernet-kaapelin tai kytkeä soittimen Wi-Fi-verkon ja päivittää firmware. Ovatko isovanhemmat todella aio tehdä sitä, tai ne aikovat luopua ja ottaa koneen takaisin kauppaan?

5. Macit ja Blu-Ray eivät sekoitu

Meidän blogi on keskittynyt tietokoneisiin tällä hetkellä, mutta se on silti syytä huomauttaa, että Steve Jobs, toimitusjohtaja Apple, inhoaa Blu-Ray. Applen tuotteet eivät ole koskaan mukana niitä, ne eivät tue OS X, ja se vie monimutkainen kiertotapa käyttää ulkoista Blu-ray-asema Macin kanssa. Ei kannattavaa.

6. Streaming video on täällä. Totu siihen.

Blu-Ray on juossut suoraan streaming video vallankumous. Nyt kaikki virrat niiden elokuvia hi-def palveluista kuten Netflix ja Hulu, tai ihmiset käyttävät sovellukset, kuten PlayOn stream elokuvia koko talon jokaiseen laitteeseen kotona. Koska tallennustilaa on runsas ja halpa, ja Internet nopeudet ovat kaikkien aikojen ennätys, streaming video näyttää olevan tie.

7. levyasema on yleensä ensimmäinen asia mennä

Kuten sanoin edellä, Blu-Ray-asema lisää $ 100 hinta uuden koneen, ja ajaa usein hajottaa. Moottori ja linssi voi likaantua tai rikkoa alogether, ja koska monet asemat ovat patentoituja (eli ei-standardoituja), ne ovat kalliita ja vaikea korvata.

8. PC vähittäiskaupan ohjelmisto koskaan omaksunut sitä

Lähes ei Windows -ohjelmiston, mistä käyttöjärjestelmistä apuohjelmia pelejä, on pakattu Blu-Ray-levyjä. Ei vain ole tarpeeksi ihmisiä, joilla on tuollaiset asemia. Sen sijaan, useita DVD-levyjä käytetään tarvittaessa.

9. setup hyödyntää Blu-Ray on kallista ja vaikeaa

Jotta hyödyntää Blu-Ray kokemus, sinun täytyy lähtö videon iso näyttö tai televisio, ja ääni Dolby 5.1 tai 7.1 audio äänijärjestelmä. Useimmat ihmiset vain eivät halua tehdä sitä.

10. Levyt ovat vain niin viime vuosisadalla

Kuten CD-levyjä musiikkia, DVD- ja Blu-Ray-levyjä on menossa pois hyväksi streaming-tiedostot ja instant katselu palveluja. Levy, on vain yksi elokuva siitä on nopeasti tulossa vanhentunut käsite kokonaan.

Sen sijaan menojen ylimääräistä rahaa ostaa Blu-ray-asema tietokoneeseen, saada mukava ulkoinen kovalevy sijasta ja ladata siihen laillinen elokuvia stream muihin laitteisiin. Jos sinulla on Blu-Ray-soitin kotona, ostaa PlayStation 3. Blu-Ray firmware automaattisesti päivityksiä, ja voit pelata pelejä sen lisäksi.

  • John

    blu-ray is here to stay, streaming is taking a huge bite out of that … but I suspect blu-ray to be the last physical media format. Blu-ray has huge advantages, anyone with a hi-def TV can see the visual advantage. Those with capable receivers can experience hi-def audio, something no streaming can provide. DTS HD Master audio or Dobly HD.

    Other than all that, nice site.

  • Pingback: TV-Links()

  • You forgot to mention that after 9 years, DVD still outsells Blu-ray 3:1. The Blu-ray players are awful with lockups, rebooting and freezing. I said f* that and I just bought a dedicated HDMI DVD upscaler and I’m a happy camper as the image is very HD-like. I have DirecTV HD for everything else.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa