Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mikä selain käyttää ainakin Resources Windows?Which Browser uses least Resources in Windows?

Kuvitus: Gordon McAlpin

On ollut monia artikkeleita vertaamalla selaimen resurssien käyttöä kolmen tehokkain selaimet: Google Chrome 10 , Internet Explorer 9 ja Mozilla Firefox 4 . Mutta otamme erilaista lähestymistapaa, koska tavoitteenamme on auttaa optimoimaan selaimen kokemus. Haluamme tietää, mitä selainta käyttää vähiten resursseja (vähemmän prosessoritehoa ja vähemmän muistia) juostessa samoja tehtäviä.

Tämä testi on erityisen tärkeää netbooks , jossa yhden ytimen prosessorit ovat yhteisiä ja RAM on arvossaan. Ihannetapauksessa, siellä on yksi selain, joka voi vielä tehdä kaiken mitä tarvitset, kun käytät vähiten resursseja. Aloitetaan myös selaimen resurssien käyttö testi!

Aiomme juosta jokaisessa selaimessa neljä välilehteä auki: YouTube kanssa HD-elokuvan pelissä, Facebook, jossa on Flash-peli käynnissä Google Maps 3D-näkymässä, ja Twitter-asiakas Hootsuite. Sitten aiomme nähdä, kuinka paljon kukin selain käyttää CPU ja RAM Windowsin Task Manager.

Olen suorittamassa testiä on kaksiytiminen Toshiba laptop viime vuosikerta.

Google Chrome oli kahdeksan prosesseja käynnissä vain neljä välilehteä, jotka näyttivät liikaa. Kuten kaikki näistä selaimista, RAM ja suorittimen käyttö vaihteli paljon, mutta otos, Chrome käyttää noin 344000 megatavua RAM-muistia ja noin 31% CPU. Chrome vie kakku muistin käyttöä, ja näyttää tulleen enemmän paisunut jokaisen uuden version.

Microsoft Internet Explorer rajoitu asioita yhden prosessin jokaisen välilehden yhteensä 3, ja noin 294268 megatavua RAM, par Chromessa. Kuitenkin käytetty 60% CPU, lähes kaksinkertainen Chromen käyttö. Kuten tyypillistä Microsoftin tuotteiden, jopa uusin IE on valtava CPU karju.

Mozilla Firefox, mielenkiintoista kyllä, on yksi prosessi sivun useita välilehtiä auki; kuitenkin, se avasi myös plugin säiliö kun YouTube elokuva toistetaan. Nämä prosessit käytetään vain 266000 megatavua RAM-muistia ja 35% CPU. Uusin Firefox näyttää todella kevyt jaloilleen verrattuna sen selainta serkut niin pitkälle kuin RAM menee, vaikka CPU käyttö on sama kuin Chrome.


Siinäpä se. Jos käytät netbook, ja suunnitelma on paljon välilehtiä auki Flash-pelit, monimutkainen sivustot ja niin edelleen, Firefox 4 näyttää olevan tie. Laite käsittelee paljon helpompaa kuin muut selaimet.

  • NiSh

    Interesting results, although I would have used FF anyway! The galore of add-ons available and the outlook of the new version, is reason enough for a switch…
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa