Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan Tjek om dit kodeord er sikkerHow to Check if your Password is Secure

Find ud af om dit kodeord er sikkert nok:

Disse dage har du adgangskoder til at beskytte næsten alle hjemmesider, du besøger online. Uanset om det handler om banker, adgang til din e-mail eller endda at give en kommentar til en artikel, skal du have en adgangskode. Adgangskoder bliver også lettere og lettere at bryde. Avancerede hackere bruger nogle sofistikerede (og nogle ikke meget sofistikerede) algoritmer til at prøve tilfældigt gætte dit kodeord. Hvis du bruger let tilgængelige oplysninger som din fødselsdato eller første og efternavn som dit kodeord, er oddsene, at det kan blive hacket, hvis du giver nogen, der ved, hvor tid det er nok til at gøre. Det er derfor, at skabe sikre adgangskoder er vigtigt.

Vi sammensætter nedenstående video for at lære dig at kontrollere, hvordan sikker dine nuværende (eller planlagte) adgangskoder er.

Her er links til de to værktøjer, der er nævnt i videoen:

ReviverSoft Password Checker
ReviverSoft Password Generator

Video Transcript:

Hej fyre!

Markér her fra ReviverSoft.

I dag skal jeg lære dig at sikre, at de adgangskoder, du bruger online, er sikre. Disse dage bruger vi adgangskoder til en række forskellige ting, uanset om det er at få adgang til din e-mail, logge ind på Facebook, logge ind på Twitter, for at logge ind på YouTube for at få adgang til din bank. Der er mange ting, der er virkelig vigtige at sikre med et stærkt kodeord. De fleste bruger adgangskoder, der bare er nemme at huske, hvilket er en god grund, fordi hvis du glemmer et kodeord, er det endnu mere smertefuldt at prøve at logge ind, men det er altid vigtigt at sikre, at du bruger et sikkert kodeord.

Vi har sammensat dette nyttige gratis værktøj på vores hjemmeside, som du kan komme til ved at gå til www.reviversoft.com/password-checker. Webadressen er nedenfor, og vi har gjort det meget enkelt for dig at skrive adgangskoden, som du bruger i øjeblikket på uanset hvilket websted eller hvilken som helst applikation, og du kan tjekke for at se sikkerheden for denne adgangskode. Hvis jeg for eksempel indtaster ordet password som et kodeord, fortæller det mig, at det er medium styrke. Dette skyldes, at det er et længere sæt tegn, hvilket gør det typisk vanskeligere at gætte, hvad adgangskoden er. Den bedste måde at sikre, at du har et sikkert kodeord, er at bruge en kombination af store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler.

Også for at sikre, at længden af ​​adgangskoden er lang så godt, fordi jo længere adgangskoden er, desto sværere er det at gætte.
I en fremtidig video vil jeg lære dig at lave din egen adgangskode, der er sikker. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at forlade den på denne video eller gennemse ReviverSoft-bloggen på www.reviversoft.com/blog for andre tips og tricks om, hvordan du sikrer dig, at du bruger sikre adgangskoder og hvordan du bruger det din computer bedre.

Tak for at se, gutter og jeg snakker med dig snart.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet