Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvordan opretter man en sikker adgangskode som man kan huskeHow to create a secure password you can remember

Adgangskoder er en integreret del af brugen af ​​internettet. Du har brug for dem til næsten alle hjemmesider, du besøger i en eller anden form. Det er ikke kun vigtigt, at du bruger et sikkert kodeord, der ikke kan gættes af nogen ( “Password” eller “12345678” er ikke et godt kodeord ). Det er vigtigt ikke at bruge samme adgangskode på tværs af internettet til forskellige websites. Dette skyldes, at hvis en adgangskode er kompromitteret, bliver din hele online identitet også.

At oprette en sikker adgangskode, der kan huskes, er ikke en nem opgave, endsige at skabe flere! Det er derfor, vi har lavet denne video, der gør at skabe kodeord lidt mindre kedeligt. Tag et kig og slip en kommentar nedenfor med din feedback!

Hvis du vil have en sikker måde at lagre disse adgangskoder på, når du har oprettet dem, skal du tjekke Password Recovery . Det krypterer og gemmer dine adgangskoder, så kun personer med et hovedadgangskode kan få adgang til dem. Det fylder også dine adgangskoder til dine hjemmesider for dig, så du behøver ikke engang at huske dem. Tag en gratis prøveperiode på 30 dage i dag!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet