Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan oprettes en sikker adgangskodeHow to Create a Secure Password

At komme med et kodeord, der er sikkert i disse dage, er ikke nemt. Ofte skal du have både store og små bogstaver, tal og symboler. For ikke at nævne det, skal du have forskellige adgangskoder for hver anden konto, du har online, for at opnå den bedste sikkerhed. Oprettelse af disse adgangskoder kan tage lidt tid. Det er derfor i dagens video, vi selvom vi ville vise dig den nemme måde, hvordan du opretter en sikker adgangskode ved hjælp af vores gratis kodeordgenerator .

Hvis du vil teste sikkerheden for din nuværende adgangskode, kan du bruge vores gratis adgangskodekontrol .

Video Transcript:

Hej gutter!

Markér her fra ReviverSoft.

I dag skal jeg lære dig at generere en sikker adgangskode. Adgangskoder er yderst vigtige i disse dage. Vi bruger dem til alt fra at få adgang til dine bankdata for at logge ind i din e-mail, så det er meget vigtigt, at du bruger et sikkert kodeord. Det er ret nemt at prøve at bruge den samme adgangskode til alt og gøre det til noget, som du genkender, fordi det gør det nemmere at logge ind. Det meste af tiden er det meget vigtigt at have et meget sikkert kodeord. Dette er grunden til, at vi har sammensat dette nyttige gratis værktøj på vores hjemmeside, som er en tilfældig adgangskode generator.

Du kan komme til dette websted ved at gå til www.reviversoft.com/password-generator. Når du kommer her, kan du se, at vi har en række forskellige muligheder for at konfigurere en ny adgangskode. Du kan vælge password længden for mængden af ​​tegn, som adgangskoden er. Du kan vælge at inkludere bogstaver. Du kan vælge at inkludere tal. Du kan bruge specialtegn. Du kan bruge blandet tilfælde, så det er store og små bogstaver. Du kan udelukke lignende tegn, så nuller og O’er og dem og L’s og jeg er, og du kan også vælge at generere flere mængder af adgangskoder også. Hvis du ønskede at få 10 forskellige adgangskoder genereret på én gang, kan du gøre det.

Vi går igennem processen med at gøre det lige nu, bare for at vise dig. Jeg vil gerne oprette et kodeord, der er 10 tegn langt. Jeg vil gerne medtage breve. Jeg vil medtage numre. Jeg vil medtage specialtegn og bruge blandet tilfælde og udelukke nogle af tegnene. Jeg vil gerne have fem forskellige adgangskoder, fordi jeg vil generere adgangskoder til nogle online banking og nogle e-mails. Jeg klikker bare på knappen Generer adgangskoder. Lige her vil du se, at der er genereret fem adgangskoder. Det viser dig selve kodeordet, og det fortæller også hvert enkelt tegn, så du kan genkende tegnene, hvis du ikke forstår hvilken der er.

Det er et meget simpelt og nemt værktøj. Jeg synes, det er meget nyttigt og meget vigtigt, at du sørger for at bruge stærke adgangskoder. Hvis du bruger en anden adgangskode, som du ikke er sikker på, er stærk, så har vi et andet værktøj, det er en adgangskodechecker, der kontrollerer, hvor stærke dine adgangskoder er. Der er et link til det i kommentarerne nedenfor og endnu engang, forhåbentlig er det nyttigt for jer. Hvis der er andre spørgsmål eller kommentarer, bedes du lade dem stå i kommentarfeltet nedenfor. Vi glæder os til at se dig i en fremtidig video.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet