Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvor å Sjekk om ditt passord er SecureHow to Check if your Password is Secure

Finn ut om passordet ditt er sikkert nok:

Disse dager har du passord for å beskytte nesten alle nettsteder du besøker på nettet. Enten det er for banker, å få tilgang til e-posten din eller til og med å legge igjen en kommentar på en artikkel, trenger du et passord. Passord blir også enklere og lettere å bryte. Avanserte hackere bruker noen sofistikerte (og noen ikke veldig sofistikerte) algoritmer for å prøve å tilfeldigvis gjette passordet ditt. Hvis du bruker lett tilgjengelig informasjon som fødselsdato eller fornavn og etternavn som passord, er oddsene at det kan hackes hvis du gir noen som vet hvor lang tid det er å gjøre det. Det er derfor å skape sikre passord er viktig.

Vi legger sammen videoen nedenfor for å lære deg hvordan du sjekker for å se hvor sikker dine nåværende (eller planlagte) passord er.

Her er lenker til de to verktøyene nevnt i videoen:

ReviverSoft Password Checker
ReviverSoft Password Generator

Videoutskrift:

Hei folkens!

Merk her fra ReviverSoft.

I dag skal jeg lære deg hvordan du skal sørge for at passordene du bruker online er sikre. I disse dager bruker vi passord for en rekke forskjellige ting, enten det er å få tilgang til e-posten din, for å logge på Facebook, for å logge inn på Twitter, for å logge på YouTube for å få tilgang til banken din. Det er mange ting som er veldig viktige å sikre med et sterkt passord. De fleste bruker passord som bare er enkle å huske, det er med god grunn, fordi hvis du glemmer et passord, er det enda mer smertefullt å prøve å logge inn, men det er alltid viktig å sørge for at du bruker et sikkert passord.

Vi har satt sammen dette nyttige gratis verktøyet på nettstedet vårt, som du kan komme til ved å gå til www.reviversoft.com/password-checker. Nettadressen er under og vi har gjort det veldig enkelt for deg å skrive inn passordet som du bruker for øyeblikket på hvilket som helst nettsted eller hvilket som helst program, og du kan sjekke for å se sikkerheten til passordet. For eksempel, hvis jeg skriver inn ordet passord som et passord, forteller det meg at det er middels styrke. Dette skyldes at det er et lengre sett med tegn, noe som gjør det vanligvis vanskeligere å gjette hva passordet er. Den beste måten å sikre at du har et sikkert passord, er å bruke en kombinasjon av store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler.

For å være sikker på at lengden på passordet også er lengre, fordi jo lenger passordet er, desto vanskeligere er det å gjette.
I en fremtidig video vil jeg lære deg hvordan du lager ditt eget passord som er sikkert. Hvis du har andre spørsmål eller kommentarer, vær så snill å legge den på denne videoen eller bla gjennom ReviverSoft-bloggen på www.reviversoft.com/blog for andre tips og triks om hvordan du skal sikre deg at du bruker sikre passord og hvordan du bruker det datamaskinen din bedre.

Takk for at du ser, gutter og jeg snakker til deg snart.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt