Bara idag
Spara 80 %
På Black Friday-bunten
Fyra fantastiska produkter, ett lågt pris! Optimera, reparera och förbättra din dator med bara ett klick!

SKYNDA! Det här avtalet löper ut om...

00
timme
:
00
minut
:
00
sekund
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till AGP OLAGLIGT omprogrammerade Blåskärm felA Guide to the AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED Blue Screen of Death Error

Felet “AGP ILLEGALLISK REPROGRAMMERAD” BSOD (Blue Screen of Death) är en indikation på obehörig omprogrammering av den accelererade grafiska porten (AGP) och visas vanligtvis när det finns ett fel i den installerade drivrutinen för en videoenhet. Det gör att datorn stängs av automatiskt, vilket resulterar i förlust av olagrade data.

Utseendet på detta BSOD-fel kan också bero på en skadad eller föråldrad drivrutin eller installation av en drivrutin som är inkompatibel med systemet. Det kan också bero på installationen av en otestad eller osignerad videodrivrutin eller felaktig applikation.

Detta BSOD-fel är också känt som “AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED” och “Windows STOP 0x00000106”. Detta felaktiga fel eller Stoppmeddelandet visas på skärmen omedelbart efter avstängning av systemet.

För att fixa BSP-felet “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD måste du kontrollera kompatibiliteten för den installerade drivrutinen med modellen av videokortet. Du kan använda en diagnostik för drivrutiner som ger dig en lista över alla installerade drivrutiner, och leta efter uppdateringar eller nyare versioner från officiella nedladdningswebbplatser för videodrivrutiner som Nvidia och Intel. Några kit erbjuder verktyg som upptäcker och åtgärdar drivrutinsfel, som du kan använda för att lösa problemet.

Om du misstänker att felet beror på en nyligen installerad drivrutin eller applikation, kan du åtgärda problemet genom att avinstallera programmet. För att göra detta måste du starta om datorn och sedan välja F8 från menyn som visar val för operativsystemet. Detta låter dig komma åt alternativen Avancerade menyalternativ och det senast kända konfigurationsalternativet. Från det senast kända konfigurationsalternativet kan du välja drivrutinen eller programmet som ska avinstalleras.

Felmeddelandet “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD kan också bero på en drivrutinsfil som skadats av skadlig kod. För att åtgärda problemet, avinstallera den här drivrutinen och ersätt med en version från den officiella nedladdningssiten. Installera pålitligt antivirusprogram för att förhindra återkommande av ett liknande problem.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt