Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de AGP ILLEGAAL geherprogrammeerd Blue Screen of Death FoutA Guide to the AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED Blue Screen of Death Error

De “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD (Blue Screen of Death) -fout is een aanwijzing voor de ongeoorloofde herprogrammering van de Accelerated Graphics Port (AGP) en verschijnt meestal als er een bug in het geïnstalleerde stuurprogramma voor een videoapparaat zit. Het zorgt ervoor dat de computer automatisch wordt afgesloten, waardoor niet-opgeslagen gegevens verloren gaan.

Het uiterlijk van deze BSOD-fout kan ook te wijten zijn aan een beschadigde of verouderde driver of de installatie van een driver die niet compatibel is met het systeem. Het kan ook te wijten zijn aan de installatie van een niet-getest of niet-ondertekend videostuurprogramma of een defecte toepassing.

Deze BSOD-fout wordt ook wel “AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED” en “Windows STOP 0x00000106” genoemd. Deze fatale fout of stopmelding wordt onmiddellijk na het afsluiten van het systeem op het scherm weergegeven.

Om de “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD-fout te herstellen, moet u controleren of het geïnstalleerde apparaatstuurprogramma compatibel is met het model van de videoadapter. U kunt een diagnostische diagnosekit gebruiken die u een lijst geeft van alle geïnstalleerde stuurprogramma’s, en controleer vervolgens op updates of nieuwere versies van officiële downloadsites voor videostuurprogramma’s zoals Nvidia en Intel. Sommige kits bieden hulpprogramma’s voor het opsporen en oplossen van stuurprogramma-fouten, die u kunt gebruiken om dit probleem op te lossen.

Als u vermoedt dat de fout te wijten is aan een recent geïnstalleerd stuurprogramma of programma, kunt u dit probleem oplossen door het programma te verwijderen. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en vervolgens F8 selecteren in het menu met de keuzes voor het besturingssysteem. Dit geeft je toegang tot de geavanceerde menu-opties en de optie Laatste bekende configuratie. Vanuit de optie Laatste bekende configuratie kunt u het stuurprogramma of de toepassing selecteren om de installatie ongedaan te maken.

De BSOD-fout “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” kan ook te wijten zijn aan een driverbestand dat beschadigd is door malware. Om dit probleem te verhelpen, verwijdert u dit stuurprogramma en vervangt u het door een versie van de officiële downloadsite Installeer betrouwbare antivirussoftware om herhaling te voorkomen van een soortgelijk probleem.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer