Vain tänään
Säästä 80%
Black friday -paketissa
Neljä upeaa tuotetta, yksi alhainen hinta! Optimoi, korjaa ja tehosta tietokoneellesi yhdellä napsautuksella!

KIIRE! Tämä sopimus päättyy...

00
tunti
:
00
minuutti
:
00
toinen
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas AGP lainvastaisella ohjelmoida uudelleen Blue Screen of Death ErrorA Guide to the AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED Blue Screen of Death Error

Virhe “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD (Blue Screen of Death) on osoitus Accelerated Graphics Port (AGP) -ohjelman luvattomasta uudelleenohjelmoinnista ja ilmenee tavallisesti silloin, kun videolaitteeseen on asennettu ohjain virhe. Se aiheuttaa tietokoneen sammuttamisen automaattisesti, mikä johtaa tallentamattomien tietojen menettämiseen.

Tämän BSOD-virheen ilmaantuminen voi johtua myös vioittuneesta tai vanhentuneesta ohjaimesta tai järjestelmästä yhteensopimattomasta ohjaimesta. Se voi johtua myös testattavan tai allekirjoittamattoman videonauhurin tai viallisen sovelluksen asennuksesta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED” ja “Windows STOP 0x00000106”. Tämä kuolettava virhe tai pysäytysviesti näkyy näytöllä heti järjestelmän sammumisen jälkeen.

Jos haluat korjata virheen “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD-virheen, sinun on tarkistettava asennetun laiteohjaimen yhteensopivuus videon sovittimen mallin kanssa. Voit käyttää ohjaimen diagnostiikkapakkausta, joka sisältää luettelon kaikista asennetuista ohjaimista, ja tarkista sitten päivitykset tai uudemmat versiot virallisista latauskohteista videoajureille, kuten Nvidia ja Intel. Jotkin sarjat tarjoavat työkaluja, jotka havaitsevat ja korjaavat ohjaimen virheitä, joita voit käyttää ongelman ratkaisemiseen.

Jos epäilet, että virhe johtuu äskettäin asennetusta ohjaimesta tai sovelluksesta, voit korjata ongelman poistamalla ohjelman. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja valittava vaihtoehto F8 valikosta, joka näyttää käyttöjärjestelmän valinnat. Näin pääset käyttämään lisävalikkovaihtoehtoja ja viimeisintä konfiguraatiota. Viimeksi tunnetusta asetuksesta voit valita ohjaimen tai sovelluksen asennuksen poistamisen.

“AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” -virhesanoma saattaa johtua myös haittaohjelmien vioittumasta ohjainohjelmasta. Korjaa tämä ongelma poistamalla tämä ohjain ja korvaamalla sen virallisella lataussivustolla. Asenna luotettava virustorjuntaohjelma estääkseen toistumisen samanlaisesta ongelmasta.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta