Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas AGP lainvastaisella ohjelmoida uudelleen Blue Screen of Death ErrorA Guide to the AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED Blue Screen of Death Error

Virhe “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD (Blue Screen of Death) on osoitus Accelerated Graphics Port (AGP) -ohjelman luvattomasta uudelleenohjelmoinnista ja ilmenee tavallisesti silloin, kun videolaitteeseen on asennettu ohjain virhe. Se aiheuttaa tietokoneen sammuttamisen automaattisesti, mikä johtaa tallentamattomien tietojen menettämiseen.

Tämän BSOD-virheen ilmaantuminen voi johtua myös vioittuneesta tai vanhentuneesta ohjaimesta tai järjestelmästä yhteensopimattomasta ohjaimesta. Se voi johtua myös testattavan tai allekirjoittamattoman videonauhurin tai viallisen sovelluksen asennuksesta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “AGP_ILLEGALLY_REPROGRAMMED” ja “Windows STOP 0x00000106”. Tämä kuolettava virhe tai pysäytysviesti näkyy näytöllä heti järjestelmän sammumisen jälkeen.

Jos haluat korjata virheen “AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” BSOD-virheen, sinun on tarkistettava asennetun laiteohjaimen yhteensopivuus videon sovittimen mallin kanssa. Voit käyttää ohjaimen diagnostiikkapakkausta, joka sisältää luettelon kaikista asennetuista ohjaimista, ja tarkista sitten päivitykset tai uudemmat versiot virallisista latauskohteista videoajureille, kuten Nvidia ja Intel. Jotkin sarjat tarjoavat työkaluja, jotka havaitsevat ja korjaavat ohjaimen virheitä, joita voit käyttää ongelman ratkaisemiseen.

Jos epäilet, että virhe johtuu äskettäin asennetusta ohjaimesta tai sovelluksesta, voit korjata ongelman poistamalla ohjelman. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja valittava vaihtoehto F8 valikosta, joka näyttää käyttöjärjestelmän valinnat. Näin pääset käyttämään lisävalikkovaihtoehtoja ja viimeisintä konfiguraatiota. Viimeksi tunnetusta asetuksesta voit valita ohjaimen tai sovelluksen asennuksen poistamisen.

“AGP ILLEGALLY REPROGRAMMED” -virhesanoma saattaa johtua myös haittaohjelmien vioittumasta ohjainohjelmasta. Korjaa tämä ongelma poistamalla tämä ohjain ja korvaamalla sen virallisella lataussivustolla. Asenna luotettava virustorjuntaohjelma estääkseen toistumisen samanlaisesta ongelmasta.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa