Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas AGP SISÄINEN Blue Screen of Death ErrorA Guide to the AGP INTERNAL Blue Screen of Death Error

Tietokoneen näytössä näkyy “AGP INTERNAL” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe, kun Accelerated Graphics Port (AGP) havaitsee asennetun videolaitteen tai ohjaimen ongelman. AGP toimii kanavana, joka liittää tietokoneen emolevyn asennettuun näytönohjaimeen ja auttaa nopeuttamaan 3D-videokuvausta. Tietokone toteuttaa automaattisen sammumisen, jotta tärkeiden tietojen menettäminen estyy.

Tämä BSOD-virhe liittyy tavallisesti ajoneuvoihin, jotka ovat vanhentuneita, vioittuneita tai yhteensopimattomia asennetun näyttösovittimen kanssa. Se johtuu myös viallisesta laitteesta, kuten videokortista, muistikortista tai muistitikusta tai tällaisten laitteiden virheellisestä asennuksesta. Yhteensopivuus järjestelmän BIOS: n (Basic Input / Output System) kanssa johtaa myös tähän BSOD-virheeseen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “AGP_INTERNAL” ja “Windows STOP 0x00000115”. Jotkin Windows Vistan, Windows 2008: n ja Windows 7: n ja 8: n käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka sisältää viestin “Windows on suljettu, jotta se ei vahingoitu tietokone”.

Jos tietokoneeseen on lisätty uusi videolaite ennen “AGP INTERNAL” -virheen ilmenemistä, voit ratkaista ongelman sulkemalla järjestelmän, irrottamalla laitteen ja käynnistämällä sen uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laitteiston vianmääritysohjelmisto, jolla varmistetaan, että tuote on viallinen ja korvaa yksikön, jos se on viallinen. Lisäksi sinun on tarkistettava näytönohjainten, muistikorttien ja levykaapelien asennus, koska virheelliset asennukset voivat aiheuttaa BSOD-virheitä.

Jotkut BSOD-virheet johtuvat vioittuneesta ja vanhentuneesta ohjaimen tai ohjaimen yhteensopimattomuudesta. Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla viralliset latauskohteet videoajureille ja asentamalla uusimman version. Saattaa olla tarpeen päivittää järjestelmän BIOS uusimpaan versioon ratkaista yhteensopimattomuusongelmat.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa