Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Blue Screen of Death feilA Guide to DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION Blue Screen of Death Error

Med koden STOP 0x000000EB er feilen DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION en type Blue Screen of Death-feil som fører til at filsystemet driverdriveren blokkeres, noe som igjen gjør at de modifiserte sidene til programvaren er ubrukelige. En faktor som bidrar til forekomsten av feilen er også manglende evne til lagringsdriveren til å behandle forespørsler.

DIRTY_MAPPED_PAGES_CONGESTION

En systematisk men avansert tilnærming til feilsøking av dette problemet er først å avinstallere nylig installerte programmer og programvare for å se om det vil gjøre en forbedring. For det andre må brukeren rengjøre datamaskinens systemregister og utføre de nødvendige endringene. Installer maskinvaren riktig etterpå, og sørg for å bruke riktige og legitime drivere. Etter installasjonen er det et must for brukeren å regelmessig oppdatere programvare og drivere. Det er også viktig å ikke glemme å skanne datamaskinen for skjulte virus. Dette krever også et oppdatert virusbibliotek.

For brukere som er datamaskinkunnige og kan utføre mer komplekse datamaskinreparasjoner, foreslås en annen prosess. Først må brukeren undersøke systemet og applikasjonene ved å se på Administrative verktøy i kontrollpanelet. Deretter, hvis det er en nyinstallert programvare eller applikasjon, fjern den og kjør en Scan and Fix . Hvis brukeren har installert en helt ny og nylig modell av drivere før problemet oppstod, bør de gamle driverne installeres igjen midlertidig. Hvis dette ikke løste problemet, fortsetter du for å sjekke om produktet er en liste over maskinvare på listen over maskinvarekompatibilitet. Fokuser på maskinvaren som ikke er på listen og begynn å sjekke for virus. Også, deaktiverer midlertidig BIOS-minnet midlertidig og starter det opp igjen. Til slutt, prøv å sette ekstra minne for programvaren til å utføre en detaljert analyse av feilene ved å bruke feilsøkingsfilen.

En annen måte å fikse denne feilen på er å bruke en reparasjonsprogramvare som PC Reviver . Brukeren fortsetter å skanne og fikse hele datasystemet. Etter å ha skannet og fikset problemet, er det nødvendig å starte datamaskinen på nytt og observere for en liten stund for å sjekke om feilen fortsatt varer.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt