Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til bootlog ENABLED Blue Screen of Death feilA Guide to the BOOTLOG ENABLED Blue Screen of Death Error

BootLOG_ENABLED BSOD (Blue Screen of Death) -feilen kan vises under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at Boot Logging er aktiv og nødstoppingen av datamaskinen er implementert for å forhindre skade og tap av data. Oppstartslisten inneholder en liste over alle programmer som lastes under oppstartsprosessen, og brukes som et hjelpemiddel for å diagnostisere feil som oppstår under oppstartsprosessen.

2

BSOD-feilen skyldes vanligvis et ustabilt registersystem eller ødelagte filer, for eksempel skadede systemfiler som resulterer i oppstartsfeil. Skader på systemfiler oppstår vanligvis fra den ufullstendige avinstallasjonen av programmer, ufullstendige programvareinstallasjoner, gjenoppretting av systemet fra skadelig programvare og spywareangrep, og bruk av feilaktige metoder ved å slette programmer og enheter.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOOTLOG_ENABLED” og “STOP 0x000000B7”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse “BOOTLOG ENABLED” BSOD ved å bruke System Restore prosedyrer. Denne prosessen gjør at datamaskinen kan gjenopprette fra systemfeil og andre problemer ved å tilbakestille tilstanden til datamaskinen til et tidligere punkt. For å gjøre dette, klikk på Start-knappen, og klikk deretter på Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy, og velg deretter Systemgjenoppretting. Når det neste vinduet vises, velger du alternativet Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid, og klikk deretter Neste. Velg det siste gjenopprettingspunktet fra listen som vises på skjermen, og klikk deretter Neste. Følg instruksjonene som vises på skjermen, og start deretter datamaskinen på nytt når restaureringen er fullført.

Du kan også prøve å laste den sist kjente gode konfigurasjonen, som er et gjenopprettingsalternativ for alle versjoner av Windows. Start datamaskinen og trykk deretter F8-tasten før Windows-logoen vises på skjermen. Dette lar deg få tilgang til menyen for avanserte alternativer i Windows. Bruk piltasten til å markere sist kjente gode konfigurasjon og trykk deretter på Enter.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt