Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til bootlog LAGT Blue Screen of Death feilA Guide to the BOOTLOG LOADED Blue Screen of Death Error

Feilen BOOTLOG_LOADED BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Nødstopp av datamaskinen implementeres når denne feilen ser ut til å forhindre skade og mulig tap av data. Feilmeldingen gjelder lasting av oppstartsloggen, som brukes som et hjelpemiddel for å diagnostisere feil som oppstår under systemstart. Den inneholder en liste over alle programmer som lastes under oppstartsprosessen.

2

BOOTLOG_LOADED BSOD-feilen er uvanlig, noe som betyr at brukere av Windows sjelden vil støte på problemet. En av de identifiserte årsakene til denne feilen er tilstedeværelsen av ødelagte filer, for eksempel skadede systemfiler som resulterer i oppstartsfeil. Skader på systemfiler oppstår vanligvis fra den ufullstendige avinstallasjonen av programmer, ufullstendige programvareinstallasjoner, gjenoppretting av systemet fra skadelig programvare og spywareangrep, og bruk av feilaktige metoder ved å slette programmer og enheter.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOOTLOG_LOADED” og “STOP 0x000000B5”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet

Du kan løse BOOTLOG LOADED BSOD ved å bruke System Restore prosedyrer. Denne prosessen gjør at datamaskinen kan gjenopprette fra systemfeil og andre problemer ved å tilbakestille tilstanden til datamaskinen til et tidligere punkt. For å gjøre dette, klikk på Start-knappen, og klikk deretter på Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy, og velg deretter Systemgjenoppretting. Når det neste vinduet vises, velger du alternativet Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid, og klikk deretter Neste. Velg det siste gjenopprettingspunktet fra listen som vises på skjermen, og klikk deretter Neste. Følg instruksjonene som vises på skjermen, og start deretter datamaskinen på nytt når restaureringen er fullført.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt