Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CACHE MANAGER Blue Screen of Death feilA Guide to the CACHE MANAGER Blue Screen of Death Error

CACHE_MANAGER BSOD (Blue Screen of Death) -feilen kan vises under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det oppstår når det ikke-lagrede bassengminneområdet er oppbrukt. Feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen vises også under indekseringsprosessen når det tilgjengelige ikke-lagrede bassengminnet er lavt, og en kjernemodusdriver krever bruk. Det ikke-lagrede bassengminnet består av virtuelle minneadresser som forblir i det fysiske minnet mens de tilhørende kjerneobjektene tildeles.

CACHE_MANAGER BSOD-feilen kan også vises når du brenner en formatert skiva på Live File System (LFS) på en datamaskin som kjører Windows 7 og 8 eller Windows Server 2012. Feilen skyldes ødelagt oppføring skrevet inn i platen når du brenner data til optisk media. Det er vanligvis forårsaket av en feil i Udfs.sys-driveren.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “CACHE_MANAGER” og “STOP 0x00000034”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

CACHE MANAGER

Du kan løse CACHE_MANAGER BSOD-feilen ved å legge til fysisk minne til datamaskinen, noe som effektivt øker mengden av ikke-lagret bassengminne. Det ikke-lagrede minnesbassenget brukes av mange drivere fordi det er tilgjengelig på alle Interrupt Request Level (IRQL), og størrelsen er avhengig av hvor mye fysisk minne som er tilstede i systemet.

BSOD-feilen som gjelder feilfunksjonen til Utfs.sys-driveren, kan løses ved å installere programvareoppdateringene for Windows 7 og 8 og Windows Server 2012.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt