Bare i dag
Spar 80 %
På Black Friday-bunten
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimaliser, reparer og forsterk din PC med bare ett klikk!

SKYNDE DEG! Denne avtalen utløper om...

00
time
:
00
minutt
:
00
sekund
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan fikse 0x000000D1 Blue Screen of DeathHow to fix the 0x000000d1 Blue Screen of Death

Hva er 0x000000d1 feilen?

Den 0x000000d1 blå skjermen med dødsfeil kan være utrolig skremmende når du først ser det, men det er faktisk en villedende enkel feil å fikse. En 0x000000d1-feil oppstår når en av driverne du har installert på datamaskinen din, er blitt skadet eller oppfører seg på en ustabil måte. For å fikse dette problemet kan du rulle tilbake driverne, oppdatere driverne eller gjenopprette systemet til den sist kjente gode konfigurasjonen. Hvis du nylig har installert nye drivere eller ny plug-and-play-programvare, er det svært sannsynlig at feilene du ser, skyldes dette.

Blue Screen 0x000000D1
“Den blå skjermen til døden kan virke skremmende i begynnelsen, men ikke panikk. De fleste BSOD-problemer kan løses ganske enkelt.”

Oppdaterer drivere

Hvis du vet hvilke drivere du ikke har oppdatert på en stund, så er det første trinnet du bør oppdatere de driverne. En nyere versjon av en driver er mindre sannsynlig å lide av system ustabilitet problemer som en gammel driver kanskje. Oppdatering av driverne innebærer vanligvis å gå til produktets nettside. Hvis du nylig har installert et nytt NVIDIA-grafikkort, for eksempel, vil du gå til NVIDIA-nettstedet og se etter driverens seksjon. For å oppdatere driverne dine må du vite den eksakte modellen til maskinvaren eller tilbehør som du nylig har installert og operativsystemet du bruker for øyeblikket.

 • Gå til produsentens nettsted.
 • Finn Drivers-delen.
 • Velg operativsystemet.
 • Velg modell av maskinvaren din.
 • Last ned og installer.

Ruller tilbake dine drivere

Hvis oppdateringen av driverne ikke hjelper, må du kanskje gå i motsatt retning. Hvis maskinvare- eller tilbehørsposten som forårsaker dette problemet, er noe du har brukt i noen tid, kan det hende at de nyere driverne forårsaker problemet. Dette er ofte sant hvis du bruker et eldre operativsystem, for eksempel Windows XP eller Windows Vista. Når du ruller tilbake en sjåfør, ruller du den tilbake til en tidligere versjon som du tidligere hadde brukt.

 • Klikk på Start-knappen og naviger til Kontrollpanel.
 • Åpne maskinvare og lyd.
 • Åpne Enhetsbehandling.
 • Høyreklikk på den aktuelle enheten.
 • Velg Egenskaper.
 • Klikk på Driver-fanen.
 • Klikk på Tilbakestill driver.
 • Følg instruksjonene.

Driver Details
“Du kan også avinstallere driveren helt, men dette bør bare gjøres hvis produktet ikke er avgjørende for bruk av datamaskinen. Lyddrivere er vanligvis ikke avgjørende, men grafikkort er ofte.”

Hvis du fortsatt opplever den blå skjermen til døden

De fleste driverproblemer kan enkelt løses ved å enten oppdatere driverne eller rulle driverne tilbake til en tidligere versjon. Hvis problemene dine vedvarer etter at du har fulgt disse trinnene, er det mulig at driveren som påvirker systemet, ikke er driveren du sist installerte. Du vil kanskje oppdatere alle driverne på systemet for å være trygg.

De vanligste drivere er hovedkortdriveren, lydkortdriveren, nettverksdriveren, skjermkortdriveren, musedriveren, skjermdriveren og tastaturdriveren. Hvis du ikke vet hvilke modeller av komponent du har installert, kan du vanligvis finne ut ved å gå til Enhetsbehandling. Hvis du fortsatt ikke vet, vil det vanligvis bli oppført på spesifikasjonsarket som leveres av datamaskinens produsent.

Det må være en enklere måte

En annen måte å oppdatere alle utdaterte drivere på datamaskinen din, er ved å kjøre en skanning med et oppdateringsverktøy for drivere. Driver Reviver vil raskt, enkelt og trygt identifisere og oppdatere alt ut av drivere som ble funnet under en skanning. Ved å bruke et pålitelig og anbefalt produkt som Driver Reviver, sparer du betydelig tid, innsats og potensiell frustrasjon når det gjelder å prøve å identifisere hvilke drivere som skal oppdateres, og hvor du får de nyeste driverne fra.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt