Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bør jeg kjøpe en Chromebook? En må-lese GuideShould I Buy a Chromebook? A Must-Read GuideIllustrasjon: Gordon McAlpin

Har du hørt om denne nye ting som Google annonserte? De er ikke helt bærbare eller netbooks eller tabletter, men ser ut til å inneholde funksjoner i alle tre. Google kaller dem Chromebooks . Så bør du kjøpe en Chromebook? De er innovative, men jeg kommer til å stave ut ni grunner for ikke å få en. Og fire grunner til hvorfor du bør kanskje vurdere det likevel.

NI grunner til ikke å få en Chromebook

1. svært lite lagringsplass

Acer versjonen av Chromebook har bare 16 GB solid state masselagring. Som en harddisk, men mye raskere, solid state drives vanligvis ikke har nesten løpet av sine harddisk fettere. Selv telefoner er frakt med mer enn 16 GB i det siste; skyen lagring er en ting, men å få all musikken din på denne enheten for å få det til skyen kommer til å være et ork med bare 16 GB å jobbe med.

2. LITTLE RAM

Google har ikke annonsert hvor mye RAM disse enhetene kommer med. Hvis de er noe som netbooks de ligner, vil de bare har 2 gigabyte. Mens Googles operativsystem Chrome bør kjøre i 2 GB lettere enn for eksempel Windows 7, er det fortsatt kommer til å tøffer med mye Flash-spill som kjører på samme tid.

3. Web Apps ONLY

Googles Chrome OS er laget for å kjøre alt gjennom web apps. Det er ikke sannsynlig å være i stand til å kjøre din favoritt Windows-programmer fordi det er ikke Windows i det hele tatt. Selv noe som en Skype videosamtale kommer til å være vanskelig å trekke av, enn si viktige programmer som Photoshop eller Microsoft Word.

4. GOOGLE BRAND ALT

Selv om Chrome-nettleseren kan kjøre web apps fra andre selskaper, er hovedfokus av nettleseren og operativsystemet kjører Google Docs, Google Music, Google-søk, og så videre. Google ønsker du å bruke deres produkter, og ingen andres. Vil konkurrere apps som Amazon Cloud Player kjører og laste opp musikk på riktig måte innenfor Googles operativsystem? Vi vet ikke.

5. KUN Chrome-nettleseren

En gang i en stund, du kjører over en nettside som kun fungerer på en bestemt nettleser, så dum som det kan virke. Folk har jobber med nettsteder som fortsatt bare arbeider med Internet Explorer utdatert “Active X” rammeverk ting. I lang tid, Netflix Instant bare jobbet med Internet Explorer, og ingen annen nettleser, selv om det har forandret seg nå. I det siste, vil jeg bruke “IE Tab” for Firefox. Googles Chrome OS og nettleser har ingen slik løsning. Hvis nettstedet ikke vil laste i Chrome, er du fast.

6. DYRT FOR FEATURE SET

Samsung Chromebook er $ 429 for Wi-Fi-versjonen og $ 499 for 3G (med 100 MB ledig data: det er ikke mye). Acer er $ 349 for Wi-Fi, og 3G prisen har ikke blitt sluppet ennå. Det er en høy pris for en netbook med mindre lagringsplass enn en typisk man har. Hvis du vil ha noe som ikke er en Windows-PC, for den prisen, kan du få en fin tablett. Eller en fullverdig Windows 7 laptop.

7. Kan ikke kjøre eksterne apper LETT

Det er vanskelig og krever ekspert-nivå løsninger for å kjøre programmer som ikke er web apps i Google Chrome OS. Og disse programmene må være kompatibel med Chrome, som er en variant av Linux. Du kan bli frustrert av å måtte gjøre noe som ikke er tilgjengelig som en web-app, og vil ikke fungere eksternt, heller.

8. må stole alt til skyen

Google ønsker du å lagre musikk, bilder, dokumenter, e-post, og alt annet i skyen, med ingen lokale backup overhodet – det er rett og slett ikke plass. To nylige hendelser med Gmail miste kontoer, og en sky passord selskap får hacket, gjør at jeg tror at å sette all din lit til skyen kan ikke være klok … og med en Chromebook, har du ikke noe valg.

9. krever Wi-Fi eller 3G Internett-tilkobling

Og til slutt: Wi-Fi-versjoner av Chromebook bare fungere i et Wi-Fi-tilkobling, som ikke er overalt. Du kommer til å ha mye problemer med å gjøre noe som helst på en Chromebook når du er på et fly, sier. Ingenting vil fungere i det hele tatt uten Internett, noe som er frustrerende, for å si det mildt.

Selv 3G-versjonen fungerer bare der det er 3G. Jeg fortsatt reise til store amerikanske byer som fortsatt ikke har fått 3G ennå, enn si 4G. Hvis du ble sittende fast med EDGE hastigheter, jeg tviler på at du ville være i stand til å få noe gjort i det hele tatt. Og, igjen, er du ute av lykken på et fly, med mindre du er heldig og turen har flyet Wi-Fi.

For å være rettferdig, her er fire grunner til hvorfor du bør kanskje vurdere Chromebook, til tross for de ovennevnte.

Fire grunner til å få en Chromebook

1. NICE UTLEIE avtale for bedrifter og skoler

Skoler kan leie en Chromebook for $ 20 per måned, og bedrifter kan leie en for $ 28 per måned, per maskin. Det kan vise seg å være en virkelig god avtale kontra å kjøpe dem direkte, spesielt siden det sprer kostnaden ut gjennom et helt år i stedet for å være en stor engangsinvestering.

2. nye og innovative

Chromebook er det siste nye ting, og noen ganger du bare må prøve det, selv om det ender opp synker som en stein.

3. STREAMLINED Chrome OS

Chrome OS er svært rask, og får deg hvor du trenger å være på nettet raskt. Og som vi har diskutert i det siste, web apps er gratis, mindre ressurskrevende alternativer til de frittstående apps vi kjenner og elsker.

4. FAST OPPSTART og våkne TIME

Chromebook starter opp i åtte sekunder, og komme ut av søvnen umiddelbart. Det er veldig bra for folk som trenger nettet akkurat nå. Selv de beste Windows 7 maskiner fortsatt ta altfor lang tid å starte opp fra en nedleggelse og ta opp til et minutt eller lenger tid å våkne opp fra dvale. Hvis tid er kjernen, vil du kanskje en Chromebook.

Det du har det. Nå er du bevæpnet med informasjon om hvorvidt du bør få en Chromebook. Med andre ord, ikke får en. Ennå. Vent til prisen kommer ned og funksjonene gå opp før du kjøper en Chromebook. Da kan de positive oppveier minuser.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt