Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Skal jeg købe en Chromebook? Et must-read GuideShould I Buy a Chromebook? A Must-Read GuideIllustration: Gordon McAlpin

Har du hørt om denne nye ting, at Google annonceret? De er ikke helt bærbare computere eller netbooks eller tabletter, men synes at indeholde funktioner i alle tre. Google kalder dem Chromebooks . Så skal du købe en Chromebook? De er innovative, men jeg har tænkt mig at præcisere ni grunde til ikke at få én. Og fire grunde til, at du måske ønsker at overveje det alligevel.

NI GRUNDE ikke at få en Chromebook

1. Meget lidt OPBEVARING

Acer version af Chromebook har kun 16 gigabyte solid state -lagerenhed. Ligesom en harddisk, men meget hurtigere, solid state-drev typisk ikke har næsten rummet af deres harddisk fætre. Selv telefoner er shipping med mere end 16 GB sidst; den sky opbevaring er én ting, men at få al din musik på denne enhed for at få det til skyen kommer til at være en opgave med kun 16 GB til at arbejde med.

2. LITTLE RAM

Google har ikke annonceret, hvor meget RAM disse enheder kommer med. Hvis de er noget lignende netbooks , de ligner, vil de kun har 2 gigabyte. Mens Googles Chrome styresystem burde køre i 2 GB lettere end fx Windows 7, er det stadig vil tøffer med en masse af Flash spil kører på samme tid.

3. WEB APPS KUN

Googles Chrome OS er designet til at køre alt gennem web apps. Det er ikke sandsynligt, at være i stand til at køre dine foretrukne Windows-programmer, fordi det er ikke Windows overhovedet. Selv noget som en Skype-videoopkald vil være vanskeligt at trække ud, endsige vigtige apps som Photoshop eller Microsoft Word.

4. GOOGLE BRAND ALT

Selvom Chrome-browseren kan køre web apps fra andre virksomheder, er det vigtigste fokus i browseren og OS kører Google Docs, Google Music, Google-søgning, og så videre. Google ønsker du at bruge deres produkter og ingen andens. Vil konkurrerende apps som Amazon Cloud Player køre og uploade musik korrekt i Googles styresystem? Vi ved det ikke.

5. KUN Chrome-webbrowseren

Én gang i et stykke tid, du kører på tværs af en hjemmeside, der kun fungerer i en bestemt browser, så dum som der kan synes. Folk har job med hjemmesider, der stadig kun arbejder med Internet Explorers forældet “Active X” rammer ting. I lang tid, Netflix Instant kun arbejdet med Internet Explorer og ingen anden browser, selv om der er ændret nu. I fortiden, ville jeg bruge “IE Tab” for Firefox. Googles Chrome OS og browser ikke har en sådan løsning. Hvis webstedet ikke indlæses i Chrome, du sidder fast.

6. dyrt for FEATURE SET

Samsung Chromebook er $ 429 for Wi-Fi-versionen og $ 499 for 3G (med 100 MB ledig data: det er ikke meget). Acer er $ 349 for Wi-Fi, og 3G prisen er endnu ikke blevet frigivet. Det er en merpris for en netbook med mindre lagerplads end en typisk man har. Hvis du vil have noget, der er ikke en Windows-pc, til denne pris, kan du få en dejlig tablet. Eller en fuldt udstyret Windows 7 laptop.

7. kan ikke køre EKSTERN APPS LET

Det er svært og kræver ekspert-niveau løsninger til at køre programmer, der ikke er web apps i Google Chrome OS. Og disse apps skulle være kompatible med Chrome, som er en variation på Linux. Du kan blive frustreret over at skulle gøre noget, der ikke er tilgængelig som en web-app, og vil ikke arbejde eksternt, enten.

8. nødt til at stole alt til CLOUD

Google ønsker du at gemme din musik, fotos, dokumenter, e-mail, og alt andet i skyen, uden lokal backup overhovedet – der er simpelthen ikke plads. To nylige hændelser, der involverer Gmail miste konti, og en sky password selskab få hacket, gør mig mener, at sætte al din tillid i skyen kan ikke være klogt … og med en Chromebook, du har ikke noget valg.

9. KRÆVER Wi-Fi eller 3G internetforbindelse

Og endelig: Wi-Fi versioner af Chromebook kun fungere inde i en Wi-Fi-forbindelse, hvilket ikke overalt. Du kommer til at have en masse problemer med at gøre noget som helst på en Chromebook, når på et fly, siger. Intet vil arbejde på alle uden nettet, hvilket er frustrerende, at sige det mildt.

Selv 3G version vil kun arbejde, hvor der er 3G. Jeg stadig rejser til store amerikanske byer, der stadig ikke har fået 3G endnu, endsige 4G. Hvis du blev stukket med EDGE hastigheder, jeg tvivler du ville være i stand til at få noget gjort overhovedet. Og igen, du er ude af lykke på et fly, medmindre du får heldig og din tur har fly Wi-Fi.

For at være fair, her er fire grunde til, at du måske ønsker at overveje Chromebook, trods ovenstående.

Fire grunde til at få en CHROMEBOOK

1. NICE LEJE DEAL FOR virksomheder og skoler

Skoler kan leje en Chromebook for $ 20 per måned, og virksomheder kan leje en for $ 28 per måned, per maskine. Det kan vise sig at være en virkelig god deal versus købe dem direkte, især fordi det spreder omkostningerne i hele et helt år i stedet for at være en stor engangs-investeringer.

2. Nye og innovative

Chromebooks er de seneste nye ting, og nogle gange er du bare nødt til at prøve det, selv hvis det ender synker som en sten.

3. STRØMLINET Chrome OS

Den Chrome OS er meget hurtigt, og får dig hvor du skal være på nettet hurtigt. Og som vi har diskuteret i fortiden, web apps er gratis, mindre ressourcekrævende alternativer til de enkeltstående apps vi kender og elsker.

4. HURTIG opstart og VÆKNINGSTIDSPUNKT

Chromebooks starter op på otte sekunder, og komme ud af søvn med det samme. Det er fantastisk for folk, der har brug for på nettet lige nu. Selv de bedste Windows 7-maskiner stadig tage alt for lang tid at starte op fra en lukning og tage op til et minut eller længere tid at vågne op fra søvn. Hvis tiden er af afgørende betydning, kan du ønsker en Chromebook.

Der har du det. Nu er du bevæbnet med oplysninger om, hvorvidt du burde få en Chromebook. Med andre ord, ikke får en. Endnu. Vent, indtil prisen kommer ned og de funktioner gå op, før du køber en Chromebook. Inden da, kan plusser opvejer minusser.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet