Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Nedgradere fra Windows 7 til XP på den enkle måtenDowngrade from Windows 7 to XP the Easy Way

Illustrasjon: Gordon McAlpin

LETER Å GÅ TILBAKE? – Nedgraderer du fra Windows 7 til XP den enkle måten

Så du har fått en splitter ny netbook med Windows 7 Starter på den, men begrensningene i Windows 7 Starter bry deg. Hva du virkelig liker er et fullverdig operativsystem, og hey, se, du har en Windows XP-platen liggende fra den tiden du har eid den siste maskin!

Vi kommer til å vise deg hvordan du raskt og enkelt gå fra Windows 7 tilbake til Windows XP. På maskiner, som netbooks, med begrenset RAM , harddisk plass og ressurser, Windows XP vil få deg på nettet og få deg i bevegelse mye, mye raskere enn Windows 7.

Windows Easy Transfer

Det første du må gjøre er å kjøre Windows Enkel overføring på Windows 7-maskin. Dette vil la deg ta sikkerhetskopi av alle viktige filer og innstillinger til et annet sted, for eksempel en ekstern harddisk eller DVD. Husk at de aller nyeste versjonene av mange populære Microsoft-programmer, for eksempel Office, begynner å miste Windows XP-støtte. Internet Explorer 9 fungerer fortsatt med XP, men det er en god sjanse ti vil ikke.

Sett disken IN & RESTART

Etter at du har sikkerhetskopiere filer og innstillinger, sette Windows XP-platen i stasjonen og start datamaskinen. Hit F10 eller F12 når du ser ordene “Boot Menu” vises på skjermen (det vil være det ene eller det andre). Ha det boote fra CD-ROM eller DVD-ROM-stasjonen.

Det vil automatisk starte Windows XP installasjonsprogrammet. Når du blir bedt, har det helt slette innholdet på harddisken og installere en ny kopi av Windows XP.
Når alt er ferdig, klikker du umiddelbart begynne og kjøre Windows Update for å laste ned de mange oppdateringer til XP som har blitt utgitt siden platen ble opprettet. Det er lurt å gjøre dette så snart som overhodet mulig for å unngå eventuelle sikkerhetshull. Også får Microsoft Security Essentials for stor virus og spyware-beskyttelse.

Hvis maskinvare VIRKER IKKE

Det er fallgruvene til denne nedgradering prosedyren. Hvis platen har for gammel for en Windows XP-versjon (si, før Service Pack 3 eller Service Pack 2), da deler av maskinvaren fungerer kanskje ikke med en gang. Når jeg nedgradert fra Vista til XP år siden, fant jeg ut at min nettverkskort ikke fungerte med XP … sjåføren kom ikke med det. Så jeg måtte komme på min laptop, finne sjåføren, brenne den på en plate, sette den i den stasjonære PC-en, og installere driveren, for å komme på Internett og oppdatere Windows XP til nyeste Service Pack.

POST-INSTALLER

Til slutt, laste ned Windows Easy Transfer – det kommer ikke med XP – og flytte alle filer og innstillinger tilbake til den nye Windows XP-maskin.
Dersom alle de ovennevnte lyder skremmende, kan det være lurt å bare prøve og leve med Windows 7 Starter. I så fall kan du prøve noen av våre Spring Cleaning optimaliseringstips for å knirker ut litt mer fart og kraft fra den lille maskinen.

BØR du nedgraderer?

Det er gode grunner til å nedgradere fra Windows 7 til XP: fart, mindre minnebruk og allsidigheten til Windows XP gjør det ideelt for små maskiner. Det er også gode grunner til ikke å nedgradere: maskinvaren eller favorittprogrammer er kanskje ikke kompatible med Windows XP, og maskinen kan ikke ha kommet med en Windows 7-plate, så kan du ikke være i stand til å få det tilbake. Du må veie alle positive og negative før du prøver. Lykke til!

  • A problem I forsee it that a lot of netbooks around don’t have a crdom drive built in.
    You could install from a usb if you had a second pc to transfer the files to usb but it’s a lot of work and most people won’t even bother.
    More money for you and me to do it for them I guess.

  • Windows XP Support

    that’s interesting a post on how to downgrade
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt