Hoe maak ik een schema aan om Privacy Reviver te laten draaien?How do I create a Schedule to run Privacy Reviver?

Privacy Reviver stelt u in staat om een ​​handig schema te maken voor het programma om uw computer te scannen en privacy-risico’s zonder enige moeite te verwijderen. Zet gewoon en vergeten.

Een scanprogramma maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Schema .
  • Om een ​​schema te maken moet u op de knop Toevoegen klikken. U kunt het plannen om één keer, elke dag of elke week op een vooraf bepaalde tijd, datum en dag te lopen.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, volgens het schema type.
  • Voer de gewenste taaknaam in en selecteer de vakken die u wilt scannen in de optie Clean.
  • Klik op Apply knop.

De bovenstaande stappen maken een schema voor het programma om automatisch te starten en begin met het scannen van uw pc voor privacyrisico’s op de opgegeven tijd / datum / dag.

De schemaopties worden hieronder toegelicht:

• Eenmalig uitvoeren – Selecteer een specifieke data en tijd wanneer u wilt dat Privacy Reviver automatisch wordt uitgevoerd. Dit schema wordt slechts één keer uitgevoerd.
  • Dagelijks – Voor de dagelijkse planning moet u de tijd opgeven waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.
  • Wekelijks – U kunt uw scan plannen met de weekdagen waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.
  • Maandelijks – U kunt uw scan plannen met de weekdagen waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.