Het upgraden van een pc van Scratch – Walkthrough – Part 1Upgrading a PC from Scratch – Walkthrough – Part 1

Het upgraden van een pc van de grond af

Onlangs had ik gelegenheid om de meeste van mijn desktop PC te upgraden. Het was erg lopen. Zelfs elementaire Web browsing duurde een eeuwigheid, never mind games, grafische toepassingen of helemaal niets.
Mijn bestaande PC was iets minder dan vier jaar oud: een AMD Phenom II X2 550 met een Radeon HD 4600 grafische kaart.
Dus besloot ik om noten te gaan en krijgen een nieuw moederbord, CPU , voeding, grafische kaart en de nieuwe geheugen . Maar ik wilde mijn budget te zijn $ 500, niet meer.


Illustratie door Thom Zahler

Waarom upgraden?

U weet wellicht dat hier bij ReviverSoft, we zijn allemaal over het krijgen van maximaal gebruik van de PC die u al hebt. En ik beschouwd als een verblijf de cursus met mijn 4-jaar-oude machine. Maar hier is de reden waarom ik uiteindelijk koos ervoor om het grootste deel van de onderdelen te vervangen.

    • Ik gebruikte mijn pc voor taken niet geschikt om het

Ik doe heel veel afbeeldingen te bewerken in mijn vrije tijd met behulp van software zoals GIMP en Inkscape, en deze vereisen zware grafische mogelijkheden en meer RAM dan ik had, dus dingen vertraagd tot een kruipen als ze niet helemaal niet crashen.

    • Ik overwogen, maar uiteindelijk verworpen slechts een RAM upgrade

De oude DDR2-geheugen in mijn oude PC zou kosten twee keer zoveel als nieuwe DDR3 RAM in een nieuwe machine te hebben, en zijn veel langzamer naast. Ik zou een hoop geld op het geheugen op te slaan door het verbeteren van de rest.

    • Ik speel games af en toe

Zelfs games die enkele jaren oud zou niet goed draaien op mijn PC zijn, zelfs met grafische instellingen afgewezen op Laag. Plus, ik wilde zien hoe het spel werd verondersteld om te kijken, voor de verandering.

    • Ik geniet van het samenstellen van PC’s

Ik heb familieleden die werken graag aan auto’s. Ik hou van werken op pc’s en werd enthousiast op de mogelijkheid om dit te doen.

Dit kan je niet zijn, en je zou willen vasthouden aan uw pc in plaats van te doen wat ik deed. In uw geval, zou ik raad je beginnen met de negen stappen voor het instellen van uw PC Run Like New . Als u geïnteresseerd bent in een revisie zijn, hoewel, of gewoon wilt zien wat ik heb, blijven lezen.

Hier zijn mijn selecties voor elke pc-component, en waarom ik koos voor hen.

CPU

Over het algemeen, kies je je CPU voordat u uw moederbord te kiezen, omdat bepaalde moederborden alleen bepaalde CPU’s lopen en u wilt de beste is die overeenkomt. Oorspronkelijk was ik gaan voor de Phenom II X4 3,6 GHz processor, een mooie, snelle quad-core CPU. Toen ik ging winkelen bij mijn lokale Fry’s Electronics, hadden ze alleen Phenom II X4S tot 3,0 GHz, dat is beduidend langzamer.
Dus ik ging met de AMD FX-4100 3.6 GHz CPU, die was slechts $ 10 meer dan de Phenom II 3.0 Ghz. Er zijn klachten over de technische forums snelheid tekortkomingen in de nieuwe FX in vergelijking met een Phenom II vergelijkbare kloksnelheid geweest, maar aangezien dit was veel sneller, moet het eventuele problemen te overwinnen. De CPU was $ 110.
Waarom AMD en Intel niet? Kosten. AMD aanzienlijk goedkoper voor dezelfde prestaties. Tenzij je dat gek op Intel CPU’s, het is een no-brainer.


AMD’s FX lijn van processors biedt 4 cores en veel macht.

moederbord

Oorspronkelijk wilde ik de Asus F1A75-V Pro moederbord, zoals ik goede recensies over het zou lezen, maar mijn keuze van CPU dwong me om een ​​AM3 + moederbord te halen in plaats daarvan (zoals de F1A75-V Pro is niet AM3 + compatibel). Dit klinkt technisch, maar het betekent gewoon dat mijn CPU is nieuwer, dus mijn moederbord heeft om het te ondersteunen. Dus ik koos voor de Asus M5A97, ook een goede keuze. Mijn oude moederbord was een Gigabyte merk, en ik had grote problemen om het even wat op de website van Gigabyte’s te vinden, omdat het slecht is vertaald en moeilijk te navigeren. Asus is gewoon een beter merk, naar mijn mening. Het moederbord was $ 95.


Asus moederbord is een full-size ATX type met een ondersteuning voor de nieuwste processors.

Grafische kaart

Nu, kunt u wat heet een APU, die een CPU + GPU op één chip zijn. Wat dat betekent is dat je een computer en afbeeldingen allemaal in één, voor een zeer goedkope prijs. Maar ik wilde iets meer grafische kracht dan een APU zou bieden, dus ik keek naar een goedkope mid-range videokaart. Mijn medewerker raadde de Nvidia merk voor grafische kaarten meer dan wat ik gewend was, waarmee het merk AMD was. De Nvidia GTX 550 Ti 1 GB presteert zeer goed voor iedereen, maar de meest hardcore gamers, waarvan ik zeker ben dat niet. Het leuke is, ik heb niet om twee kaarten te krijgen, en ik heb niet iets super-duur, naar alles wat ik nodig heb zeer goed beheerd te krijgen. De grafische kaart was $ 130.


Deze grafische kaart neemt veel ruimte in uw geval, dus zorg ervoor dat u de kamer.

Stroomvoorziening

Het soort voeding je krijgt is echt afhankelijk van uw grafische kaart. Kijk op de achterkant van de doos grafische kaart voor aanbevelingen. In dit geval is de Nvidia grafische kaart zei dat het nodig is een minimum 400 watt voeding met een “12 Volt stroom van 24 Ampère,” wat dat betekent. Dus ging ik naar beneden de rij voedingen, en de beste waar voeding die daadwerkelijk worden aangeboden dat cijfer op de achterkant van de doos was een 750W. Going groter op wattage is beter, omdat het gevaar bestaat anders branden uit uw voeding. Maar het allerbelangrijkste is om aandacht te besteden aan dat de huidige rating. Deze PSU was $ 75 na $ 25 korting.


De Cooler Master 750w had de specs dat de grafische kaart nodig.

Geheugen

Zoek uit wat de maximale snelheid van het geheugen je moederbord kan ondersteunen, en het type geheugen, en krijgt acht gigabyte aan dat. In mijn geval, ik ging voor de 8 GB DDR3 1600MHz geheugen. Het is Corsair merk ook, en merknaam is net zo belangrijk voor het geheugen als elke andere component. Geheugen is spotgoedkoop deze dagen. De herinnering was $ 60 na $ 10 korting.


Deze Corsair geheugen kwam in twee modules van 4 GB per stuk.

Case & Drives

Normaal gesproken heb je een goede reden nodig hebben om al deze spullen, evenals een dvd of huis Blu-Ray drive en een harde schijf. Dit zijn dingen die ik over van mijn oude PC uitgevoerd, dat wel. Met uitzondering van het schijfstation. Blijkt dat nieuwere motherboards niet de oude IDE-standaard voor schijfstations, dus mijn drive niet wordt ondersteund. Alles is op Serial ATA nu of SATA. Ik ga om te sparen en krijgen een Blu-Ray drive de volgende keer dat de Blu-Ray-schijven kan branden, als ik ooit nodig hebt om dat te doen.

Bij het winkelen voor een zaak, op zoek naar een die een mid-tower die full-size ATX moederborden ondersteunt. Ga niet voor de echt kleine of heel grote of raar gevormde gevallen, zoals u zult in de problemen. Degenen die extra case fans op hen zijn koel, letterlijk.
En bij het winkelen voor een harde schijf , sneller RPM’s zijn beter, hoewel ze een beetje meer kosten, en ga voor 1 terabyte (TB) of hoger. U zult gebruik maken van de ruimte veel sneller dan je verwacht. Je zult ongeveer $ 100- $ 150 te besteden voor uw harde schijf.
Ten slotte, overweeg dan een kleinere solid-state drive om uw grotere harde schijf te begeleiden, en zet Windows op de solid-state drive. We hebben hier gesproken op SSD’s in het verleden, en ze zullen razendsnelle opstarten tijden en algemene toegangstijden bieden, dat is de moeite waard de entreeprijs. Ik heb zeker kreeg een SSD op mijn radar.

Totale prijs

Na kortingen, heb ik $ 470 op mijn upgrade, die gek is goedkoop in vergelijking met het kopen van een geassembleerde PC. Het is verbazingwekkend hoe veel goedkoper elektronica hebben gekregen. De eerste PC die ik ooit zelf in handen, in 1995, was een Pentium-75 die $ 2000 kosten.

In deel 2 van het artikel, ga ik over mijn beproevingen het monteren van het Frankenstein van een computer, en de dingen die ik gemist, dat is waarom het niet voor het eerste uur zouden aanzetten tot ik het probleem troubleshooted. Kijk voor het snel!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer